Autor:

Zamudlanka

Snadné
Ingredience
Kyselé mléko
1/2-1
1 l
Brambory 4 ks
Kořenová zelenina  
Cibule  
Pepř mletý  
Kmín  
Masox  
Vejce 1 ks
Hladká mouka  
Petrželka  
Nové koření  
Bobkový list  
Vegeta  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Brambory a kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme nadrobno, zalijeme vařící vodou (šetří se tak vitamín C), přidáme kmín, kuličky černého pepře, nové koření, bobkový list, vegetu a masox a vaříme do změknutí. Pak zahustíme smetanou či mlékem, do které jsme rozšlehali vejce a mouku. Stáhneme z plotny a přidáme nasekanou petrželku. Místo petrželky můžeme přidat kopr.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Ředkvičková polévka s ricottou Uvařeno na víkend snadno a rychle Články z

Komentáře k receptu: Zamudlanka

Komentáře

  1. Jana Kozlová   14.02.2007 | 9:44 | reagovat | závadný

    dělám jako zablachuňky je to velice dobré

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web