Autor:

Zamudlanka

Snadné
Ingredience
Kyselé mléko
1/2-1
1 l
Brambory 4 ks
Kořenová zelenina  
Cibule  
Pepř mletý  
Kmín  
Masox  
Vejce 1 ks
Hladká mouka  
Petrželka  
Nové koření  
Bobkový list  
Vegeta  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Brambory a kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme nadrobno, zalijeme vařící vodou (šetří se tak vitamín C), přidáme kmín, kuličky černého pepře, nové koření, bobkový list, vegetu a masox a vaříme do změknutí. Pak zahustíme smetanou či mlékem, do které jsme rozšlehali vejce a mouku. Stáhneme z plotny a přidáme nasekanou petrželku. Místo petrželky můžeme přidat kopr.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Zamudlanka

Komentáře

  1. Jana Kozlová   14.02.2007 | 9:44 | reagovat |

    dělám jako zablachuňky je to velice dobré

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web