Zamudlanka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      l kyselé mléko 1/2-1
    • 4
      ks brambory
    • kořenová zelenina
    • cibule
    • pepř mletý
    • kmín
    • masox
    • 1
      ks vejce
    • hladká mouka
    • petrželka
    • nové koření
    • bobkový list
    • vegeta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory a kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme nadrobno, zalijeme vařící vodou (šetří se tak vitamín C), přidáme kmín, kuličky černého pepře, nové koření, bobkový list, vegetu a masox a vaříme do změknutí. Pak zahustíme smetanou či mlékem, do které jsme rozšlehali vejce a mouku. Stáhneme z plotny a přidáme nasekanou petrželku. Místo petrželky můžeme přidat kopr.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Jana Kozlová
    Jana Kozlová |

    14. 2. 2007 09:44

    dělám jako zablachuňky je to velice dobré