Autor:

Zamudlanka

Snadné
Ingredience
Kyselé mléko
1/2-1
1 l
Brambory 4 ks
Kořenová zelenina  
Cibule  
Pepř mletý  
Kmín  
Masox  
Vejce 1 ks
Hladká mouka  
Petrželka  
Nové koření  
Bobkový list  
Vegeta  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Brambory a kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme nadrobno, zalijeme vařící vodou (šetří se tak vitamín C), přidáme kmín, kuličky černého pepře, nové koření, bobkový list, vegetu a masox a vaříme do změknutí. Pak zahustíme smetanou či mlékem, do které jsme rozšlehali vejce a mouku. Stáhneme z plotny a přidáme nasekanou petrželku. Místo petrželky můžeme přidat kopr.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Zamudlanka

Komentáře

  1. Jana Kozlová   14.02.2007 | 9:44 | reagovat |

    dělám jako zablachuňky je to velice dobré

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web