Autor:

Žampiony z grilu

Střední
Ingredience
Žampiony  
Slunečnicový olej  
Pepř mletý  
Hořčice  
Grilovací koření  
Sojová omáčka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Žampiony očistíme, přepůlíme a potřeme marinádou. Grilujeme buď na grilu nebo na kameni z obou stran do zlatohněda. Hodí se jako příloha k sušším grilovaným masům.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Žampiony z grilu

Komentáře

  1. ČernáLuna   13.08.2013 | 20:00 | reagovat |

    Zajímavá úprava žampionů, jen jsem se je bála půlit, nějak mám v podvědomí, že právě v kloboučku se drží šťáva a dělá žampion šťavnatým. S přísadami opatrně, jsou samy o sobě hodně slané, ať nepřesolíte.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web