Autor:

Žampiony po provensálsku

Střední
Ingredience
Česnek
2-3
3 stroužek
Žampiony 250 g
Máslo 4 lžíce
Citronová šťáva 1 lžíce
Cayenský pepř  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Česnek zalijeme vroucí vodou, poté studenou a oloupeme. Stroužky česneku na 5 minut vložíme do vroucí vody, necháme okapat a nasekáme. Žampiony nadrobno nakrájíme a osmažíme na rozehřátém másle společně s česnekem.

Směs lehce osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu a 10 minut na mírném ohni podusíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Žampiony po provensálsku

Komentáře

  1. Vlasta Holubová   23.10.2007 | 10:16 | reagovat |

    Nemělo být uvedeno 2-3 stroužky česneku? Paličky je trochu moc!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web