Žampiony po provensálsku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      stroužek česnek 2-3
    • 250
      g žampiony
    • 4
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • cayenský pepř
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Česnek zalijeme vroucí vodou, poté studenou a oloupeme. Stroužky česneku na 5 minut vložíme do vroucí vody, necháme okapat a nasekáme. Žampiony nadrobno nakrájíme a osmažíme na rozehřátém másle společně s česnekem.
2
Směs lehce osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu a 10 minut na mírném ohni podusíme.
Zařazení: Pokrmy Z hub

Komentáře k receptu

  • Vlasta Holubová
    Vlasta Holubová |

    23. 10. 2007 10:16

    Nemělo být uvedeno 2-3 stroužky česneku? Paličky je trochu moc!