Autor:

Žampiony po provensálsku

Střední
Ingredience
Česnek
2-3
3 stroužek
Žampiony 250 g
Máslo 4 lžíce
Citronová šťáva 1 lžíce
Cayenský pepř  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Česnek zalijeme vroucí vodou, poté studenou a oloupeme. Stroužky česneku na 5 minut vložíme do vroucí vody, necháme okapat a nasekáme. Žampiony nadrobno nakrájíme a osmažíme na rozehřátém másle společně s česnekem.

Směs lehce osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu a 10 minut na mírném ohni podusíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Žampiony po provensálsku

Komentáře

  1. Vlasta Holubová   23.10.2007 | 10:16 | reagovat | závadný

    Nemělo být uvedeno 2-3 stroužky česneku? Paličky je trochu moc!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web