Autor:

Žampiony na smetaně

Střední
Ingredience
Cibule  
Petržel  
Masox  
Žampiony  
Citronová šťáva  
Zakysaná smetana  
Sterilovaný hrášek  
Červená řepa  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Na orestovanou cibulku nasypeme nakrájenou zelenou petrželku a zalejeme masovým bujonem, přidáme na jemné plátky nakrájené žampiony, trochu citronové šťávy a kysanou smetanu. Krátce podusíme a podáváme se sterilovaným hráškem nebo červenou řepou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Kaštanová krémová polévka Lednová hostina s rodinou Články z

Komentáře k receptu: Žampiony na smetaně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web