Žampionový salát s vejci

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Zálivka
    • majonéza
    • 1
      lžíce smetana
    • 2
      lžička citronová šťáva
    • 1
      lžička strouhaný křen
    • 1
      lžička pažitka
    • sůl
    • pepř mletý
  • Salát
    • 250
      g čerstvé žampiony
    • 6
      ks vařená vejce
    • hlávkový salát

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oprané žampióny nakrájíme na půlky, vybělíme ve vroucí osolené vodě s přídavkem citrónové šťávy. Ochucenou majonézu smícháme s vejci natvrdo a s okapanými vychladlými žampióny.
2
Porce žampiónového salátu upravíme na listy hlávkového salátu a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.