Žampionový krém - polévka

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Brambory
3 menší brambory
220 g
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Čerstvé žampiony 150 g
Máslo 100 g
Sůl
Podle chuti
1 špetka
Zeleninový vývar
3/4 !!
1 l
Smetana 3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Polévky, Z hub

Nakrájenou cibuli, česnek a žampiony dusíme na másle. Přidáme nakrájené brambory, přilijeme vývar, osolíme a vaříme doměkka.
Hotové rozmixujeme a dochutíme. Kdybyste chtěli víc polévky, přidejte ještě vývar a popřípadě zahustěte pomocí vody a mouky. Opět provařte. Pro zjemnění můžeme přilít i smetanu - podle chuti.
Polévku můžeme vařit i z jiných hub.

Zdroj receptu: ekucharka.net

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kuřecí cassoulet s fazolemi a klobásou Menu pro přátele Články z

Komentáře k receptu: Žampionový krém - polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web