Autor:

Žampionový krém

Střední
Ingredience
Smetana 12% 1 ks
Mléko 1 hrnek
Máslo 1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  
Nákládané žampiony 2 plechovka
Masox
nebo maggi
1 ks
Muškátový květ 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Z másla a mouky si připravíme světlou jíšku. Do takto připraveného základu vlijeme žampiony spolu s lákem a dobře provaříme. Poté vlijeme mléko, okořeníme pepřem, solí a muškátovým květem. Přidáme bujón. Opět provaříme a nakonec vlijeme šlehačku, kterou povaříme ještě tak pět minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Ředkvičková polévka s ricottou Uvařeno na víkend snadno a rychle Články z

Komentáře k receptu: Žampionový krém

Komentáře

  1. Euvi   13.11.2012 | 20:27 | reagovat | závadný

    Chtĕla bych se zeptat, jaká smetana se tedy má použít? V ingrediencích se píše 12% (tedy na vaření), v popisu postupu je však uvedena šlehačka (33% smetana ke šlehání).. a nevím, jestli by to nebylo se šlehačkou příliš sladké.. díky za objasnĕní

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web