Žampiónový guláš II.

Hodnocení:

Moje:

10 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g žampiony
    • 2
      lžíce olej
    • 1
      lžíce máslo
    • 2
      ks dobrý hostinec maggi
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks pórek malý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Papriku nakrájíme najemno, pórek na nudličky. Žampióny nakrájíme na čtvrtky, opečeme a přidáme papriku a pórek. Sáček Zvěřiny vsypeme do vařící vody a promícháme. Přidáme máslo a vaříme 5 minut, dokud nezhoustne. Vmícháme orestované žampióny s paprikou a pórkem.

Komentáře k receptu

  • Ladia
    Ladia |

    11. 10. 2011 10:23

    V receptu není ani maso, ani zvěřina.