Autor:

Žampiónový guláš II.

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Žampiony 250 g
Olej 2 lžíce
Máslo 1 lžíce
Dobrý hostinec maggi 2 ks
Červená paprika 1 ks
Pórek
malý
1 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub, Bezmasá jídla

Papriku nakrájíme najemno, pórek na nudličky. Žampióny nakrájíme na čtvrtky, opečeme a přidáme papriku a pórek. Sáček Zvěřiny vsypeme do vařící vody a promícháme. Přidáme máslo a vaříme 5 minut, dokud nezhoustne. Vmícháme orestované žampióny s paprikou a pórkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Letní menu na železnici Články z

Komentáře k receptu: Žampiónový guláš II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web