Autor:

Žampionové ragú pani Verušky

Střední
Ingredience
Žampiony 500 g
Máslo 4 lžíce
Sůl 1/2 lžička
Hladká mouka 1 lžíce
Bílé víno - suché 0,13 l
Smetana 0,13 l
Citronová šťáva 1 lžička
Petrželka 2 lžíce
Ementál 60 g
Masox  špetka
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Houby očistíme, opláchneme, osušíme a rozkrojíme na polovinu. Velkou pánev zahřejeme při střední teplotě. Máslo rozpustíme a houby 2 minuty za stálého míchání restujeme, až začnou vonět. Osolíme a vyndáme na síto. Máslo, na němž jsme připravovali houby, zaprášíme moukou. Přilejeme bílé víno a smetanu, smícháme s masovým extraktem a odkapanou šťávou z hub. Přidáme citronovou šťávu, houby a petrželku, osolíme a opepříme.

Před podáváním zapečeme se sýrem, který necháme roztéct, ale ne zhnědnout (200 stupňů C).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Žampionové ragú pani Verušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web