Žampionové palačinky

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks vejce
    • 125
      g hladká mouka
    • 250
      ml mléko
    • 100
      g žampiony
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z vajec, mléka a hladké mouky uděláme palačinkové těsto, které okořeníme. Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Přidáme do těsta v takovém poměru, aby zhruba jedna palačinka obsahovala jeden nakrájený žampion. Smažíme na rozpáleném oleji.
2
Podáváme s tatarskou omáčkou.
Zařazení: Pokrmy Z hub

Komentáře k receptu

  • Adéla Pechancová
    Adéla Pechancová |

    30. 5. 2009 11:37

    Super jsou klasicky udělané palačinky napůl přehnuté plněné dušenými hřiby na cibulce... nahoře to potírám tatarkou. Mňam :-)

  • Anonym
    Anonym |

    21. 5. 2006 09:30

    P.Míšo,jste zkušená kuchařka,myslím,že to bez problémů zvládnete..:o)) Pak mi dejte vědět,jestli to stálo za to..:O))

  • Michaela Atherton
    Michaela Atherton |

    20. 5. 2006 20:26

    Davam vam za pravdu pani Jano. Uz vcera jsem nad timto receptem premyselela a jelikoz jsem si koupila cerstve zampiony, rozhodne jdu do toho! Jen doufam, ze se mi povede to testo, palacinky jsem po pravde jeste nikdy nedelala...

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    20. 5. 2006 20:17

    To se musí vyzkoušet.Možná by to bylo dobré i s čerstvými hříbky.Už aby houbičky rostly...:o))