Autor:

Žampiónová polévka s pórkem

Střední
Ingredience
Vývar 2 l
Žampiony 4 ks
Drcený kmín 1 lžička
Máslo 1 lžíce
Krupice 1 lžíce
Petrželka  
Sůl  
Pórek
pro barvu je lepší zelená část
1/2 ks
Masox
podle chuti - nebo vegeta
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na másle osmahneme na plátky nakrájené žampióny, na nudličky nakrájený pórek a kmín. Po chvíli přidáme krupici a opět chvíli pražíme. Zalijeme vývarem nebo vodou, přivedeme k varu a asi 15 minut povaříme. Ochutíme solí nebo kdo má rád, tak vegetou nebo masoxem.

Chceme-li mít polévku sytější nebo slavnostnější, můžeme zavařit jakékoliv nočky. Výborné jsou např. sýrové, krupicové nebo kvasnicové.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Špagety s uzenou krůtí šunkou a hráškem Podlehněte kouzlu hrášku a vyzkoušejte skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Žampiónová polévka s pórkem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web