Autor:

Žampiónová polévka s pórkem

Střední
Ingredience
Vývar 2 l
Žampiony 4 ks
Drcený kmín 1 lžička
Máslo 1 lžíce
Krupice 1 lžíce
Petrželka  
Sůl  
Pórek
pro barvu je lepší zelená část
1/2 ks
Masox
podle chuti - nebo vegeta
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na másle osmahneme na plátky nakrájené žampióny, na nudličky nakrájený pórek a kmín. Po chvíli přidáme krupici a opět chvíli pražíme. Zalijeme vývarem nebo vodou, přivedeme k varu a asi 15 minut povaříme. Ochutíme solí nebo kdo má rád, tak vegetou nebo masoxem.

Chceme-li mít polévku sytější nebo slavnostnější, můžeme zavařit jakékoliv nočky. Výborné jsou např. sýrové, krupicové nebo kvasnicové.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Rybí polévka 4 recepty na lahodné italské polévky Články z

Komentáře k receptu: Žampiónová polévka s pórkem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web