Autor:

Žampionová polévka

Střední
Ingredience
Voda 1,5 l
Vegeta 1 lžíce
Brambory  
Žampiony 1 plechovka
Petrželová nať  
Máslo  
Krém
čtvercové sýrokrémy
3 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do vody dáme lžíci vegety a sýrokrém. Necháme vařit, když se začne sýr rozpouštět, přidáme očištěné a na drobné kousky nakrájené brambory, když jsou brambory z poloviny uvařené, přidáme opláchnuté žampiony a necháme vařit ještě asi 10 minut.

Do hotové polévky přidáme petrželovou nať a kousek másla.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 4x)
Reklama
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Žampionová polévka

Komentáře

  1. Zdenka Matušková   23.11.2007 | 19:49 | reagovat | závadný

    Takové recepty potřebuji, rychlé jednoduché. Manžel by chtěl mít každý dem i polévku takže jistě chápete....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web