Autor:

Žampionová omáčka s rajčatovým protlakem

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Čerstvé žampiony 150 g
Cibule
větší
1 ks
Rajský protlak 1 kelímek
Česnek 3 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Chilli  
Majoránka  
Oregáno  
Voda  
Olej  
Žampionová omáčka s rajčatovým protlakem

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Zdravě i chutně

Cibuli nakrájíme na kostičky, osmažíme na oleji dozlatova. Přidáme na plátky nakrájené žampiony (použila jsem klobouky i nožky), podusíme cca 5-10 minut, hříbky pustí šťávu. Přidáme rajčatový protlak, pokud je hustší, doředíme vodou, dále přidáme drcený česnek a podusíme.

Na závěr osolíme, opepříme, okořeníme a necháme vařit, až jsou houby hotové.

Podáváme s těstovinami a sýrem.

(Já jsem z důvodu využití zbytků v lednici přidala i 2 bílky a trochu mléka, sice to vypadalo nevábně a zdrcle, ale chutnalo to dobře.) :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Žampionová omáčka s rajčatovým protlakem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web