Autor:

Zámecké kuře a la holoubě

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
čtvrtky nebo stehna
4 ks
Slanina
plátky
150 g
Pepř mletý
kuličky
5 ks
Nové koření
kuličky
5 ks
Bobkový list
1-2
2 ks
Tymián
Máslo 3 lžíce
Cibule 1 ks
Cukr 4 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Na másle zpěníme cibuli, omyjeme a osolíme kousky kuřete. Pod každý kousek kuřete dáme slaninu,přidáme koření, mezi kousky masa 4 lžičky cukru, trochu podlijeme vodou a dusíme v troubě do měkka. Když je maso měkké, vyndáme ho a šťávu vydusíme, aby nebyla vodová. Ke konci pečení odkryjeme pekáč - maso dostane zlatavou kůrčičku.

Podáváme s vařenými brambory a brusinkovým kompotem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pojďte ke stolu místo do tělocvičny! Pojďte ke stolu místo do tělocvičny! Články z

Komentáře k receptu: Zámecké kuře a la holoubě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web