Autor:

Zámecké kuře a la holoubě

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
čtvrtky nebo stehna
4 ks
Slanina
plátky
150 g
Pepř mletý
kuličky
5 ks
Nové koření
kuličky
5 ks
Bobkový list
1-2
2 ks
Tymián
Máslo 3 lžíce
Cibule 1 ks
Cukr 4 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Na másle zpěníme cibuli, omyjeme a osolíme kousky kuřete. Pod každý kousek kuřete dáme slaninu,přidáme koření, mezi kousky masa 4 lžičky cukru, trochu podlijeme vodou a dusíme v troubě do měkka. Když je maso měkké, vyndáme ho a šťávu vydusíme, aby nebyla vodová. Ke konci pečení odkryjeme pekáč - maso dostane zlatavou kůrčičku.

Podáváme s vařenými brambory a brusinkovým kompotem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Sýrové fondue Fondue - společenská záležitost Články z

Komentáře k receptu: Zámecké kuře a la holoubě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web