Zámecké kuře a la holoubě

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí maso čtvrtky nebo stehna
    • 150
      g slanina plátky
    • 5
      ks pepř mletý kuličky
    • 5
      ks nové koření kuličky
    • 2
      ks bobkový list 1-2
    • 1
      tymián
    • 3
      lžíce máslo
    • 1
      ks cibule
    • 4
      lžička cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle zpěníme cibuli, omyjeme a osolíme kousky kuřete. Pod každý kousek kuřete dáme slaninu,přidáme koření, mezi kousky masa 4 lžičky cukru, trochu podlijeme vodou a dusíme v troubě do měkka. Když je maso měkké, vyndáme ho a šťávu vydusíme, aby nebyla vodová. Ke konci pečení odkryjeme pekáč - maso dostane zlatavou kůrčičku.
2
Podáváme s vařenými brambory a brusinkovým kompotem.
Zařazení: Maso Drůbeží Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.