Žaludová tykev se skořicí a medem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
90 minut
8
porce
neuvedeno
autor: moonchild

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks dýně
    • 8
      lžička med
    • 8
      lžička máslo nesolené máslo
    • 8
      lžička skořice - mletá
    • 8
      špetka hnědý cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozkrojte všechny čtyři dýně napůl a vyndejte semínka. Do každé dejte po 1 lžíci medu, 1 lžíci másla, 1 lžičce skořice a jedné špetce hnědého cukru.
2
Každou přikryjte alobalem a dejte na plech. Při teplotě 175°C pečte asi 1,5 hodiny.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny

Komentáře k receptu

  • Eriu
    Eriu |

    14. 10. 2015 23:17

    Zkusili jsme, ale tedy nechutnalo nám to. Příště dýně zase na slano s česnekem.