Autor:

Žaludová tykev se skořicí a medem

90 minut PT0H90M
Snadné
Porce: 8
Ingredience
Dýně 4 ks
Med 8 lžička
Máslo
nesolené máslo
8 lžička
Skořice - mletá 8 lžička
Hnědý cukr 8 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Rozkrojte všechny čtyři dýně napůl a vyndejte semínka. Do každé dejte po 1 lžíci medu, 1 lžíci másla, 1 lžičce skořice a jedné špetce hnědého cukru.
Každou přikryjte alobalem a dejte na plech. Při teplotě 175°C pečte asi 1,5 hodiny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Žaludová tykev se skořicí a medem

Komentáře

  1. Eriu   14.10.2015 | 23:17 | reagovat | závadný

    Zkusili jsme, ale tedy nechutnalo nám to. Příště dýně zase na slano s česnekem.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web