Autor:

Žaludová tykev se skořicí a medem

90 minut PT0H90M
Snadné
Porce: 8
Ingredience
Dýně 4 ks
Med 8 lžička
Máslo
nesolené máslo
8 lžička
Skořice - mletá 8 lžička
Hnědý cukr 8 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Rozkrojte všechny čtyři dýně napůl a vyndejte semínka. Do každé dejte po 1 lžíci medu, 1 lžíci másla, 1 lžičce skořice a jedné špetce hnědého cukru.
Každou přikryjte alobalem a dejte na plech. Při teplotě 175°C pečte asi 1,5 hodiny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sedlácká omeleta Podzimní pohoda na chalupě. Vyzkoušejte skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Žaludová tykev se skořicí a medem

Komentáře

  1. Eriu   14.10.2015 | 23:17 | reagovat |

    Zkusili jsme, ale tedy nechutnalo nám to. Příště dýně zase na slano s česnekem.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web