Zálivka s medem a hořčicí

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      lžíce olivový olej (Slunečnicový)
    • 150
      ml nízkotučný jogurt
    • 1
      ks citronová šťáva (Nebo pomeranče)
    • 1
      lžíce červené víno (Nebo bílé)
    • 1
      lžíce francouzská hořčice
    • 1
      lžíce med
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V misce smícháme olej, jogurt, šťávu, víno, hořčici a med. Dochutíme. Skladujeme v chladu a spotřebujeme během 2-3 dnů. Zálivka je vhodná ke všem salátům, zvláště zelným a k salátům z kořenové zeleniny.

Komentáře k receptu

  • Hanka Nepeřená
    Hanka Nepeřená |

    5. 9. 2009 11:31

    Dnes jsem zkoušela - nemohu říci ani supr, ani hrůza. Je to ale dobrá změna. Pro mne je tam ale příliš velký mix chutí, až mi to přijde na škodu.