Zálesácký guláš s houbami

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso
    • 2
      ks cibule
    • houby
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      kostka masox
    • 1
      dl bílé víno
    • 1
      ks zakysaná smetana
    • koření Na divočinu
    • bobkový list
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nahrubo nakrát a zpěnit na oleji, přidat na kostky nakrájené maso, opéct, osolit, opepřit, bobkový list, posypat kořením, přidat kečup, zalít vývarem a dusit.
2
Když je maso měkké, zaprášit moukou, přidat opražené houby a podlít vínem, chvilku dusit, potom přidat zakysanou smetanu a už nevařit. Příloha - těstoviny.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Petr Novotný
    Petr Novotný |

    10. 10. 2008 20:53

    Moc dobré, i se sterilovanými houbami...:-)