Zálesácký guláš s houbami

Střední
Ingredience
Vepřové maso  
Cibule 2 ks
Houby  
Kečup - jemný 2 lžíce
Masox 1 kostka
Bílé víno 1 dl
Zakysaná smetana 1 ks
Koření
Na divočinu
 
Bobkový list  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Cibuli nahrubo nakrát a zpěnit na oleji, přidat na kostky nakrájené maso, opéct, osolit, opepřit, bobkový list, posypat kořením, přidat kečup, zalít vývarem a dusit.

Když je maso měkké, zaprášit moukou, přidat opražené houby a podlít vínem, chvilku dusit, potom přidat zakysanou smetanu a už nevařit. Příloha - těstoviny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Zálesácký guláš s houbami

Komentáře

  1. Petr Novotný   10.10.2008 | 20:53 | reagovat |

    Moc dobré, i se sterilovanými houbami...:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web