Základ na čínu z cukety

Střední
Ingredience
Cuketa 1 ks
Česnek 8 stroužek
Sojová omáčka 3 lžíce
Masox 1 ks
Zázvor  špetka
Kari 1 lžíce
Rostlinný olej 1 dl
Sůl  
Pepř mletý  
Rajský protlak  
Cibule
větší - na kolečka
4 ks
Paprika
(né koření)
 
Kečup - jemný
2x tolik jak rajského protlaku
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Nastrouháme cuketu, cibuli na kolečka, česnek na plátky a vaříme vše v hrnci cca 30 minut. Poté nalijeme do skleniček a sterilujeme 20 minut. Já nesteriluji, ale naliji do skleniček, zavíčkuji a obrátím „vzhůru nohama“ ještě horké.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Trhané vepřové maso krok za krokem (5.) Trhané vepřové maso krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Základ na čínu z cukety

Komentáře

  1. abygail   15.08.2014 | 19:08 | reagovat |

    Omluva: zázvoru 1 PL

  2. abygail   15.08.2014 | 19:06 | reagovat |

    Vynikající, jen mě mrzelo, že sem musel experimentovat s množstvím!! 1 kg cukety, zázvoru jsem dal 4 PL, oleje 100 ml, papriky 4 ks

  3. Barien   10.09.2007 | 20:19 | reagovat |

    Vyzkouším, zní to zajímavě. Jen by mě zajímalo, jak velká má být ta cuketa.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web