Autor:

Zahýbálky

Střední
Ingredience
Brambory 300 g
Hrubá mouka 100 g
Krupice 50 g
Mrkev 250 g
Sádlo 50 g
Mák mletý 50 g
Moučkový cukr 50 g
Vejce 1 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Z vařených, strouhaných brambor, mouky, krupice, vejce a soli vypracujeme těsto, které rozmačkáme na lehce vymaštěný plech ve stejnoměrné síle. Posypeme strouhanou mrkví, pokapeme sádlem, pocukrujeme a posypeme mákem.

Pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova. Na plechu nařežeme na šiřší pásky, které v polovině přehneme a teplé podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Domácí těstoviny Domácí těstoviny rychle a jednoduše Články z

Komentáře k receptu: Zahýbálky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web