Autor:

Zahýbálky

Střední
Ingredience
Brambory 300 g
Hrubá mouka 100 g
Krupice 50 g
Mrkev 250 g
Sádlo 50 g
Mák mletý 50 g
Moučkový cukr 50 g
Vejce 1 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Z vařených, strouhaných brambor, mouky, krupice, vejce a soli vypracujeme těsto, které rozmačkáme na lehce vymaštěný plech ve stejnoměrné síle. Posypeme strouhanou mrkví, pokapeme sádlem, pocukrujeme a posypeme mákem.

Pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova. Na plechu nařežeme na šiřší pásky, které v polovině přehneme a teplé podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bramborový šumavský toč se zelím Recepty na víkend: Lidová domácí čtveřice Články z

Komentáře k receptu: Zahýbálky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web