Autor:

Zahýbálky

Střední
Ingredience
Brambory 300 g
Hrubá mouka 100 g
Krupice 50 g
Mrkev 250 g
Sádlo 50 g
Mák mletý 50 g
Moučkový cukr 50 g
Vejce 1 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Z vařených, strouhaných brambor, mouky, krupice, vejce a soli vypracujeme těsto, které rozmačkáme na lehce vymaštěný plech ve stejnoměrné síle. Posypeme strouhanou mrkví, pokapeme sádlem, pocukrujeme a posypeme mákem.

Pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova. Na plechu nařežeme na šiřší pásky, které v polovině přehneme a teplé podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hráškovo-parmazánové suflé Neodolatelné recepty z jarní zeleniny Články z

Komentáře k receptu: Zahýbálky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web