Autor:

Záhorácké závitky

Ingredience
Vepřové maso 600 g
Kysané zelí 200 g
Cibule 50 g
Uzené maso 100 g
Olej  
Drcený kmín  
Sůl  
Pepř mletý  
Cukr  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na plátky, rozklepeme, osolíme, opepříme, okmínujeme. Nakrájíme cibuli najemno, přidáme nakrájené uzené maso na kostičky a restujeme na oleji. Po orestování přidáme propláchnuté kysané zelí, osolíme, ocukrujeme a podusíme. Směs přendáme na plátky masa a srolujeme do závitku, sepneme párátkem nebo převážeme nití. Závitky přendáme na vymaštěný pekáček, podlejeme trochou vody a pečeme doměkka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Jak správně naporcovat drůbež? Články z

Komentáře k receptu: Záhorácké závitky

Komentáře

  1. Jiří Vymětal   29.01.2017 | 8:54 | reagovat |

    Uzené je zbytečné a kysané zelí je lepší syrové, a vůbec ne cukrovat!

  2. Martina   08.02.2007 | 22:22 | reagovat |

    Recept mě zaujal, prosím zhruba jak dlouho se to peče? Děkuji......

  3. Anonym   07.02.2007 | 19:17 | reagovat |

    jojo,asi jak píše paní Jitka M.,záleží na chuti já to dělám s bramborem,ale vyzkoušet se má všechno,takže i se zelím a knedlíkem to bude určitě mňamka :)

  4. Jitka Malinová   07.02.2007 | 14:12 | reagovat |

    Pavlo to asi záleží na vaší chuti, já to dělám s bramborem. Postup mám trochu jiný, ale výsledek bude asi stejný. Na plátek masa dám rovńou kysané zelí, zamotám a závitky opékám na cibulce s anglickou slaninou a pak dusím do měkka.

  5. Andra   07.02.2007 | 12:54 | reagovat |

    Robím záhorácke závitky bez údeného mäsa, iba s kapustou a ako prílohu robím dusenú ryžu.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web