Zabíjačková polévka dle Ládi Hrušky

Ingredience
Kroupové jelito 1 ks
Cibulka  
Sádlo  
Hladká mouka 2 lžíce
Voda 1/2 l
Česnek  
Majoránka  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Začneme tím, že si cibuli nakrájíme velmi nadrobno. Na oleji či sádle ji orestujeme, poté zaprášíme moukou. Když se nám osmahne i mouka, vymačkané jelítko ze střívka přidáme k cibulce. Promícháme a zaliejme vodou.

Takto krátce povaříme, dle libosti pak přidáme sůl, pepř a utřený
česnek s majoránkou.

A polévka dle Ládi Hrušky, je na světě :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Fenyklové tartaletky s kozím sýrem Fenyklová revoluce Články z

Komentáře k receptu: Zabíjačková polévka dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web