Zabíjačková polévka dle Ládi Hrušky

Ingredience
Kroupové jelito 1 ks
Cibulka  
Sádlo  
Hladká mouka 2 lžíce
Voda 1/2 l
Česnek  
Majoránka  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Začneme tím, že si cibuli nakrájíme velmi nadrobno. Na oleji či sádle ji orestujeme, poté zaprášíme moukou. Když se nám osmahne i mouka, vymačkané jelítko ze střívka přidáme k cibulce. Promícháme a zaliejme vodou.

Takto krátce povaříme, dle libosti pak přidáme sůl, pepř a utřený
česnek s majoránkou.

A polévka dle Ládi Hrušky, je na světě :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Zabíjačková polévka dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web