Zabíjačková polévka dle Ládi Hrušky

Ingredience
Kroupové jelito 1 ks
Cibulka  
Sádlo  
Hladká mouka 2 lžíce
Voda 1/2 l
Česnek  
Majoránka  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Začneme tím, že si cibuli nakrájíme velmi nadrobno. Na oleji či sádle ji orestujeme, poté zaprášíme moukou. Když se nám osmahne i mouka, vymačkané jelítko ze střívka přidáme k cibulce. Promícháme a zaliejme vodou.

Takto krátce povaříme, dle libosti pak přidáme sůl, pepř a utřený
česnek s majoránkou.

A polévka dle Ládi Hrušky, je na světě :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Zabíjačková polévka dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web