Zabíjačková polévka dle Ládi Hrušky

Ingredience
Kroupové jelito 1 ks
Cibulka  
Sádlo  
Hladká mouka 2 lžíce
Voda 1/2 l
Česnek  
Majoránka  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Začneme tím, že si cibuli nakrájíme velmi nadrobno. Na oleji či sádle ji orestujeme, poté zaprášíme moukou. Když se nám osmahne i mouka, vymačkané jelítko ze střívka přidáme k cibulce. Promícháme a zaliejme vodou.

Takto krátce povaříme, dle libosti pak přidáme sůl, pepř a utřený
česnek s majoránkou.

A polévka dle Ládi Hrušky, je na světě :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Zabíjačková polévka dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web