Autor:

Zabijačková panenka

Střední
Ingredience
Vepřové maso
Mleté
1,5 kg
Vepřová panenka
Svíčková
1 ks
Sůl  
Česnek
Palička
 
Koření
Do mletých mas
 
Sádlo  
Bránice  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Panenku podélně rozřízneme, vetřeme do ní česnek se solí a necháme 24hodin proležet v chladu. Mleté maso ochutíme kořením na mletá masa, promícháme, rozprostřeme na folii, položíme na směs naloženou panenku,zabalíme. Bránici propláchneme teplou(nikoliv vařící)vodou,rozložíme a do ní zabalíme panenku v mleté.

Přeneseme do sádlem vymazaného pekáčku a za občasného podlévání a polévání pečeme asi 1,5hodiny na 200 stupňů.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Zabijačková panenka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web