Autor:

Zabijačková panenka

Střední
Ingredience
Vepřové maso
Mleté
1,5 kg
Vepřová panenka
Svíčková
1 ks
Sůl  
Česnek
Palička
 
Koření
Do mletých mas
 
Sádlo  
Bránice  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Panenku podélně rozřízneme, vetřeme do ní česnek se solí a necháme 24hodin proležet v chladu. Mleté maso ochutíme kořením na mletá masa, promícháme, rozprostřeme na folii, položíme na směs naloženou panenku,zabalíme. Bránici propláchneme teplou(nikoliv vařící)vodou,rozložíme a do ní zabalíme panenku v mleté.

Přeneseme do sádlem vymazaného pekáčku a za občasného podlévání a polévání pečeme asi 1,5hodiny na 200 stupňů.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Těstovinová rýže s krevetami Originální italské večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Zabijačková panenka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web