Autor:

Zabijacka - Jaternice nebo Prejt

Ingredience
Vepřové maso
pajšl
1 ks
Vepřová hlava 1/2 ks
Vepřová játra 200 g
Žemle 3 ks
Majoránka 4 lžíce
Pepř mletý 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Smes:
Veprovou halvu a korinek uvarime v mirne osolene vode do mekka.Zemle namocime ve vyvaru a vymackame. Vychladle uvarene maso dame do food processoru, pridame syrova jatra a zemle, koreni, se soli utreny cesnek, a asi 5 lzic mastneho vyvaru. Vse na hrubo usekame.
Jaternice:
Smes plnime do strev a zaspejlujeme. Dome varit do vrouciho vyvaru az jaternice vyplavou.
Prejt:
Dame smes do silne vymastene zapekaci misku a paceme asi 1/2 az 3/4 hodiny.
Priloha:
Varene brambory a kysele zeli.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Zabijacka - Jaternice nebo Prejt

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web