Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0x
0 1 5
Autor:

Zabijacka - Jaternice nebo Prejt

Ingredience
Vepřové maso
pajšl
1 ks
Vepřová hlava 1/2 ks
Vepřová játra 200 g
Žemle 3 ks
Majoránka 4 lžíce
Pepř mletý 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Smes:
Veprovou halvu a korinek uvarime v mirne osolene vode do mekka.Zemle namocime ve vyvaru a vymackame. Vychladle uvarene maso dame do food processoru, pridame syrova jatra a zemle, koreni, se soli utreny cesnek, a asi 5 lzic mastneho vyvaru. Vse na hrubo usekame.
Jaternice:
Smes plnime do strev a zaspejlujeme. Dome varit do vrouciho vyvaru az jaternice vyplavou.
Prejt:
Dame smes do silne vymastene zapekaci misku a paceme asi 1/2 az 3/4 hodiny.
Priloha:
Varene brambory a kysele zeli.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Autor: Ladia
Prohlížejících: 65
Autor: Recepty
Prohlížejících: 50
Autor: Ladia
Prohlížejících: 32
 
Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Zabijacka - Jaternice nebo Prejt

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X