Autor:

Zabijacka - Jaternice nebo Prejt

Ingredience
Vepřové maso
pajšl
1 ks
Vepřová hlava 1/2 ks
Vepřová játra 200 g
Žemle 3 ks
Majoránka 4 lžíce
Pepř mletý 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Smes:
Veprovou halvu a korinek uvarime v mirne osolene vode do mekka.Zemle namocime ve vyvaru a vymackame. Vychladle uvarene maso dame do food processoru, pridame syrova jatra a zemle, koreni, se soli utreny cesnek, a asi 5 lzic mastneho vyvaru. Vse na hrubo usekame.
Jaternice:
Smes plnime do strev a zaspejlujeme. Dome varit do vrouciho vyvaru az jaternice vyplavou.
Prejt:
Dame smes do silne vymastene zapekaci misku a paceme asi 1/2 az 3/4 hodiny.
Priloha:
Varene brambory a kysele zeli.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Zabijacka - Jaternice nebo Prejt

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje! Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje!
Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění! Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění!
Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy? Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web