Zabijacka - Jaternice nebo Prejt

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks vepřové maso pajšl
    • 0,5
      ks vepřová hlava
    • 200
      g vepřová játra
    • 3
      ks žemle
    • 4
      lžíce majoránka
    • 2
      lžíce pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smes:
2
Veprovou halvu a korinek uvarime v mirne osolene vode do mekka.Zemle namocime ve vyvaru a vymackame. Vychladle uvarene maso dame do food processoru, pridame syrova jatra a zemle, koreni, se soli utreny cesnek, a asi 5 lzic mastneho vyvaru. Vse na hrubo usekame.
3
Jaternice:
4
Smes plnime do strev a zaspejlujeme. Dome varit do vrouciho vyvaru az jaternice vyplavou.
5
Prejt:
6
Dame smes do silne vymastene zapekaci misku a paceme asi 1/2 az 3/4 hodiny.
7
Priloha:
8
Varene brambory a kysele zeli.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.