Autor:

Zabijačka - guláš

Ingredience
Vepřové maso
ramínko,bůček
800 g
Sádlo 50 g
Cibule 2 ks
Sůl  
Kmín  
Paprika 1 lžička
Ocet 2 lžička
Majoránka
špetka
 
Česnek 2 stroužek
Mouka 1 lžička
Vepřový mozeček  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájime na kostky. V katrole na sádle osmahneme pokrajenou cibuli,přidáme papriku, kmin, majoranku, utřený česnek se soli a ocet. Vložime nakrájene maso a ze všech stran osmahneme, podlijeme trochou vývaru nebo vody a dusime pod pokličkou do měkka. Pak necháme stavu vysmahnout, zaprášime moukou, dobře osmahneme, podlijeme a michame. Přidáme dobře očisteny a rozsekaný na menši kousku mozek. Vařime za stálého michani asi 20 min.
Přiloha:
Houskové knedliky nebo těstoviny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Zabijačka - guláš

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web