Autor:

Zabijačka - guláš

Ingredience
Vepřové maso
ramínko,bůček
800 g
Sádlo 50 g
Cibule 2 ks
Sůl  
Kmín  
Paprika 1 lžička
Ocet 2 lžička
Majoránka
špetka
 
Česnek 2 stroužek
Mouka 1 lžička
Vepřový mozeček  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájime na kostky. V katrole na sádle osmahneme pokrajenou cibuli,přidáme papriku, kmin, majoranku, utřený česnek se soli a ocet. Vložime nakrájene maso a ze všech stran osmahneme, podlijeme trochou vývaru nebo vody a dusime pod pokličkou do měkka. Pak necháme stavu vysmahnout, zaprášime moukou, dobře osmahneme, podlijeme a michame. Přidáme dobře očisteny a rozsekaný na menši kousku mozek. Vařime za stálého michani asi 20 min.
Přiloha:
Houskové knedliky nebo těstoviny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Zabijačka - guláš

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web