Autor:

Zabijačka - guláš

Ingredience
Vepřové maso
ramínko,bůček
800 g
Sádlo 50 g
Cibule 2 ks
Sůl  
Kmín  
Paprika 1 lžička
Ocet 2 lžička
Majoránka
špetka
 
Česnek 2 stroužek
Mouka 1 lžička
Vepřový mozeček  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájime na kostky. V katrole na sádle osmahneme pokrajenou cibuli,přidáme papriku, kmin, majoranku, utřený česnek se soli a ocet. Vložime nakrájene maso a ze všech stran osmahneme, podlijeme trochou vývaru nebo vody a dusime pod pokličkou do měkka. Pak necháme stavu vysmahnout, zaprášime moukou, dobře osmahneme, podlijeme a michame. Přidáme dobře očisteny a rozsekaný na menši kousku mozek. Vařime za stálého michani asi 20 min.
Přiloha:
Houskové knedliky nebo těstoviny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Zabijačka - guláš

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web