Autor:

Zabijačka - guláš

Ingredience
Vepřové maso
ramínko,bůček
800 g
Sádlo 50 g
Cibule 2 ks
Sůl  
Kmín  
Paprika 1 lžička
Ocet 2 lžička
Majoránka
špetka
 
Česnek 2 stroužek
Mouka 1 lžička
Vepřový mozeček  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájime na kostky. V katrole na sádle osmahneme pokrajenou cibuli,přidáme papriku, kmin, majoranku, utřený česnek se soli a ocet. Vložime nakrájene maso a ze všech stran osmahneme, podlijeme trochou vývaru nebo vody a dusime pod pokličkou do měkka. Pak necháme stavu vysmahnout, zaprášime moukou, dobře osmahneme, podlijeme a michame. Přidáme dobře očisteny a rozsekaný na menši kousku mozek. Vařime za stálého michani asi 20 min.
Přiloha:
Houskové knedliky nebo těstoviny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Zabijačka - guláš

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web