Zabijačka - guláš

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g vepřové maso ramínko,bůček
    • 50
      g sádlo
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • kmín
    • 1
      lžička paprika
    • 2
      lžička ocet
    • majoránka špetka
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžička mouka
    • vepřový mozeček

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájime na kostky. V katrole na sádle osmahneme pokrajenou cibuli,přidáme papriku, kmin, majoranku, utřený česnek se soli a ocet.
2
Vložime nakrájene maso a ze všech stran osmahneme, podlijeme trochou vývaru nebo vody a dusime pod pokličkou do měkka.
3
Pak necháme stavu vysmahnout, zaprášime moukou, dobře osmahneme, podlijeme a michame. Přidáme dobře očisteny a rozsekaný na menši kousku mozek. Vařime za stálého michani asi 20 min.
4
Přiloha:
5
Houskové knedliky nebo těstoviny.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.