Autor:

Žabáci

Střední
Ingredience
Hladká mouka 200 g
Máslo 150 g
Droždí 20 g
Mléko 3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Smícháme dohromady a vmačkáme do forem na žabáky. Jednoduché cukroví.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Žabáci

Komentáře

  1. Ivana Přikrylová   20.11.2006 | 16:17 | reagovat | závadný

    Cukroví neobsahuje žádný cukr? Faktem je, že není uvedené, zda se peče, nebo se jedná o nepečené cukroví. No vzhledem k tomu že je tam droždí, tak to bude asi pečené.

  2. Iveta Šulcová   20.11.2006 | 13:56 | reagovat | závadný

    Myslíte formičku žabáka jako v které se peče jako pracičky,nebo jinou?Děkuji

  3. Jana Kutačová   20.11.2006 | 8:36 | reagovat | závadný

    No,tak tohle je recept,ze kterého nejsem moc moudrá,proto bych poprosila paní Elišku,ať trochu upřesní postup a možná i to,jak se toto jednoduché cukroví peče a jestli se jen vyklepne z formiček nebo obaluje...atp.:o)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web