Wrap s tuňákem

Hodnocení:

Moje:

10 minut
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks jarní cibulka
    • 0,5
      ks šalotka
    • 2
      ks tortilla
    • 2
      lžíce majonéza
    • salátové listy
    • 2
      ks tuňák steaky
    • olivový olej
    • 1
      ks citronová šťáva
    • mořská sůl
    • citron k podávání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jarní cibulku i šalotku nasekejte najemno. Tortilly namažte tence majonézou smíchanou s jarní cibulkou a šalotkou a poklaďte opranými listy salátu. Silnější tuňákové steaky potřete olivovým olejem a citronovou šťávou a nechte asi hodinu marinovat. Pak na rozpálené grilovací pánvi steaky rychle opečte – maximálně minutu z každé strany (maso musí zůstat růžové). Osolte čerstvě mletou mořskou solí a zabalte do připravených tortill.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.