Autor:

Wrap s tuňákem

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Jarní cibulka 1 ks
Šalotka 1/2 ks
Tortilla 2 ks
Majonéza 2 lžíce
Salátové listy  
Tuňák
steaky
2 ks
Olivový olej  
Citronová šťáva 1 ks
Mořská sůl  
Citron
k podávání
 
Wrap s tuňákem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Jarní cibulku i šalotku nasekejte najemno. Tortilly namažte tence majonézou smíchanou s jarní cibulkou a šalotkou a poklaďte opranými listy salátu. Silnější tuňákové steaky potřete olivovým olejem a citronovou šťávou a nechte asi hodinu marinovat. Pak na rozpálené grilovací pánvi steaky rychle opečte – maximálně minutu z každé strany (maso musí zůstat růžové). Osolte čerstvě mletou mořskou solí a zabalte do připravených tortill.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Wrap s tuňákem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web