Whiskové tiramisu

Hodnocení:

Moje:

20 minut
8
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g smetana ke šlehání 33% tuku
    • 300
      g mascarpone
    • 300
      g netučný tvaroh
    • 120
      g moučkový cukr
    • 1
      lžička vanilka nebo vanilkového cukru
    • 1
      lžička skořice
    • 350
      g medové perníčky
    • 150
      ml espresso silné
    • 50
      ml baileys
    • 800
      g ovoce mražené, bobulovité
    • 2
      lžíce kakao

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Našlehejte smetanu ke šlehání. V míse dohladka rozmíchejte mascarpone, tvaroh, cukr, vanilku a skořici. Jemně přimíchejte našlehanou smetanu. Na dno whiskové sklenky položte několik medových perníčků (popřípadě cukrářských piškotů) pokapejte směsí z espressa a Baileys. Zasypte dvěma lžícemi ovocnou směsí a navrch dejte trochu krému a pokračujte ve vrstvení od začátku. Poslední vrstvou bude krém. Takto naplňte zbývajících 7 sklenic. Nejlépe přes noc nechte uležet v chladnici zakryté potravinovou fólií. Servírujte bohatě sypané kakaem.
Zařazení: Moučníky Zákusky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.