Autor:

Whiskové tiramisu

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 8
Ingredience
Smetana ke šlehání
33% tuku
250 g
Mascarpone 300 g
Netučný tvaroh 300 g
Moučkový cukr 120 g
Vanilka
nebo vanilkového cukru
1 lžička
Skořice 1 lžička
Medové perníčky 350 g
Espresso
silné
150 ml
Baileys 50 ml
Ovoce
mražené, bobulovité
800 g
Kakao 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Našlehejte smetanu ke šlehání. V míse dohladka rozmíchejte mascarpone, tvaroh, cukr, vanilku a skořici. Jemně přimíchejte našlehanou smetanu. Na dno whiskové sklenky položte několik medových perníčků (popřípadě cukrářských piškotů) pokapejte směsí z espressa a Baileys. Zasypte dvěma lžícemi ovocnou směsí a navrch dejte trochu krému a pokračujte ve vrstvení od začátku. Poslední vrstvou bude krém. Takto naplňte zbývajících 7 sklenic. Nejlépe přes noc nechte uležet v chladnici zakryté potravinovou fólií. Servírujte bohatě sypané kakaem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Německo: Panenka se šalotkou Víno v kuchyni - 4 vybrané recepty ze čtyř zemí Články z

Komentáře k receptu: Whiskové tiramisu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web