Autor:

Vznešené brambory

Střední
Ingredience
Brambory 4 ks
Máslo 1 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Zakysaná smetana 200 ml
Uzeniny 100 g
Pažitka 1 lžička
Petrželka 1 lžička
Paprika 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory důkladně očistíme kartáčkem a v osolené vodě uvaříme do poloměkka. Necháme vychladnout, opatrně je nařízneme, potřemem máslem a zabalíme do alobalu tak, aby naříznutý vršek brambory zůstal nezabalený. Brambory vložíme na 10 minut do vyhřáté toruby a dopečeme. Servírujeme v alobalové mističce. Zalijeme je kysanou smetanou a posypeme drobně nakrájenou uzeninou, paprikou a zelenými natěmi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Vznešené brambory

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web