Autor:

Vyskočky II.

Střední
Ingredience
Hladká mouka 250 g
Cukr 200 g
Tuk 170 g
Kakao 1 lžíce
Šlehačka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Moučníky, Cukroví

Z tuku,cukru,mouky a kakaa vypracujeme těsto a tím plníme formičky. Při zpracování těsta musíme mít teplé ruce,jinak nám bude těsto tuhnout. Formičky s těstem pečeme v dobře vyhřáté troubě. Těsto ve formičkách se při pečení vyfoukne. Když jsou vyskočky upečené, vyklopíme je, na povrchu pootevřeme a plníme šlehačkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Reklama
Báječný bochník Recept od čtenářky časopisu F.O.O.D.: Báječný bochník Články z

Komentáře k receptu: Vyskočky II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web