Autor:

Vyskočky II.

Střední
Ingredience
Hladká mouka 250 g
Cukr 200 g
Tuk 170 g
Kakao 1 lžíce
Šlehačka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Moučníky, Cukroví

Z tuku,cukru,mouky a kakaa vypracujeme těsto a tím plníme formičky. Při zpracování těsta musíme mít teplé ruce,jinak nám bude těsto tuhnout. Formičky s těstem pečeme v dobře vyhřáté troubě. Těsto ve formičkách se při pečení vyfoukne. Když jsou vyskočky upečené, vyklopíme je, na povrchu pootevřeme a plníme šlehačkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Vyskočky II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web