Vyskočky II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g hladká mouka
    • 200
      g cukr
    • 170
      g tuk
    • 1
      lžíce kakao
    • šlehačka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z tuku,cukru,mouky a kakaa vypracujeme těsto a tím plníme formičky. Při zpracování těsta musíme mít teplé ruce,jinak nám bude těsto tuhnout. Formičky s těstem pečeme v dobře vyhřáté troubě. Těsto ve formičkách se při pečení vyfoukne. Když jsou vyskočky upečené, vyklopíme je, na povrchu pootevřeme a plníme šlehačkou.
Zařazení: Pokrmy Moučníky Cukroví

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.