Autor:

Vyskočky II.

Střední
Ingredience
Hladká mouka 250 g
Cukr 200 g
Tuk 170 g
Kakao 1 lžíce
Šlehačka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Moučníky, Cukroví

Z tuku,cukru,mouky a kakaa vypracujeme těsto a tím plníme formičky. Při zpracování těsta musíme mít teplé ruce,jinak nám bude těsto tuhnout. Formičky s těstem pečeme v dobře vyhřáté troubě. Těsto ve formičkách se při pečení vyfoukne. Když jsou vyskočky upečené, vyklopíme je, na povrchu pootevřeme a plníme šlehačkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Jogurtová pizza Recepty z domácího jogurtu Články z

Komentáře k receptu: Vyskočky II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web