Autor:

Vyskočky II.

Střední
Ingredience
Hladká mouka 250 g
Cukr 200 g
Tuk 170 g
Kakao 1 lžíce
Šlehačka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Moučníky, Cukroví

Z tuku,cukru,mouky a kakaa vypracujeme těsto a tím plníme formičky. Při zpracování těsta musíme mít teplé ruce,jinak nám bude těsto tuhnout. Formičky s těstem pečeme v dobře vyhřáté troubě. Těsto ve formičkách se při pečení vyfoukne. Když jsou vyskočky upečené, vyklopíme je, na povrchu pootevřeme a plníme šlehačkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Vanilkové semifredo Domácí zmrzliny a sorbety - to nejlepší letní mlsání Články z

Komentáře k receptu: Vyskočky II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web