Autor:

Výpečky na víně

Snadné
Ingredience
Vepřová plec
nebo bůček bez kosti
1 kg
Sůl  
Pepř mletý  
Víno
- chuťově výrazné, ne příliš kyselé
250 ml
Výpečky na víně

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso opláchneme, nakrájíme na větší kostky(4cm), dobře osolíme, opepříme a dáme na chladné místo na 24 hodin proležet.
Kostky masa pak dáme do pekáčku, zalijeme vínem, přiklopíme a pečeme cca hodinu, pak odklopíme a dopečeme dozlatova a křupava, případně ještě podlijeme vínem. Podáváme s chlebem, studené i teplé, s cibulí a hořčicí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Polníčkový César klasik Zimní saláty Články z

Komentáře k receptu: Výpečky na víně

Komentáře

  1. Lucie   29.06.2015 | 13:29 | reagovat |

    Nevím jestli to bylo tím vínem, ale maso bylo výborné a úplně se rozpadalo. Jak by chutnalo studené už nezjistíme, protože jsme všechno snědli hned :))

  2. Ladia   22.02.2012 | 14:44 | reagovat |

    Hmmmm, na víně, budu muset vyzkoušet :-) :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web