Autor:

Výpečky na víně

Snadné
Ingredience
Vepřová plec
nebo bůček bez kosti
1 kg
Sůl  
Pepř mletý  
Víno
- chuťově výrazné, ne příliš kyselé
250 ml
Výpečky na víně

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso opláchneme, nakrájíme na větší kostky(4cm), dobře osolíme, opepříme a dáme na chladné místo na 24 hodin proležet.
Kostky masa pak dáme do pekáčku, zalijeme vínem, přiklopíme a pečeme cca hodinu, pak odklopíme a dopečeme dozlatova a křupava, případně ještě podlijeme vínem. Podáváme s chlebem, studené i teplé, s cibulí a hořčicí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Výpečky na víně

Komentáře

  1. Lucie   29.06.2015 | 13:29 | reagovat | závadný

    Nevím jestli to bylo tím vínem, ale maso bylo výborné a úplně se rozpadalo. Jak by chutnalo studené už nezjistíme, protože jsme všechno snědli hned :))

  2. Ladia   22.02.2012 | 14:44 | reagovat | závadný

    Hmmmm, na víně, budu muset vyzkoušet :-) :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web