Výpečková polévka

Hodnocení:

Moje:

20 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • výpečky (vepřové nebo kuřecí)
    • teplá voda
    • 2
      hrst rýže
    • 2
      lžíce tuk
    • 2
      hrst kořenová zelenina
    • 1
      ks masox

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Teplou vodou nalijeme do pekáčku po zbylé pečeni (vepřové nebo kuřecí).
2
Po rozpuštění šťávy a tuku přecedíme do hrnce ve kterém budeme polévku vařit. Nebo můžeme do studené vody použít cca 2 lžíce výpeček i se šťávou, přidáme 2 hrsti oprané rýže a nakrájenou nebo nastrouhanou zeleninu - nejlepší je květák, mrkev, celer a pórek. Dle chuti můžeme přidat i jinou zeleninu a vaříme cca 15- 20 minut. Nakonec ochutíme a přidáme pokrájenou petrželku. Polévka je velmi dobrá, levná a rychlá.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.