Autor:

Výpečková polévka

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Výpečky
(vepřové nebo kuřecí)
 
Teplá voda  
Rýže 2 hrst
Tuk 2 lžíce
Kořenová zelenina 2 hrst
Masox 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Teplou vodou nalijeme do pekáčku po zbylé pečeni (vepřové nebo kuřecí).
Po rozpuštění šťávy a tuku přecedíme do hrnce ve kterém budeme polévku vařit. Nebo můžeme do studené vody použít cca 2 lžíce výpeček i se šťávou, přidáme 2 hrsti oprané rýže a nakrájenou nebo nastrouhanou zeleninu - nejlepší je květák, mrkev, celer a pórek. Dle chuti můžeme přidat i jinou zeleninu a vaříme cca 15- 20 minut. Nakonec ochutíme a přidáme pokrájenou petrželku. Polévka je velmi dobrá, levná a rychlá.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Výpečková polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web