Autor:

Vylepšená sekaná

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Mleté maso 1/2 kg
Šunkový salám 200 g
Cihla 200 g
Pórek 1 ks
Šlehačka 1 kelímek
Vejce 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Strouhanka  
Petrželka
může být i sušená
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Šunkový salám a sýr nastrouháme nahrubo, pórek na kolečka a smícháme mleté maso, sýr, salám, pórek, vajíčko, sůl, pepř a nakrájenou petrželku, přidáme trochu strouhanky a rozprostřeme do pekáče, zalijeme šlehačkou a dáme zapéct, cca 30 minut až se udělá kůrka.
Podáváme s bramborem, bramborovou kaší, vynikající i studené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Vylepšená sekaná

Komentáře

  1. Romana K.   03.08.2007 | 23:19 | reagovat |

    To mleté maso rozprostřeme po celém pekáčku? Anebo uděláme (nahňácáme) šišku, jak na klasickou sekanou? Děkuji za upřesnění.

  2. Jitka Stara   18.03.2007 | 20:24 | reagovat |

    Prosim muzete mi napsat,jaky druh mleteho masa v receptu pouzivate (hovezi nebo veprove ci smes?) a na jakou teplotu v troube se vse zapeka?Rada bych vyzkousela :) Dekuji predem. Jitka

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web