Vylepšená sekaná

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg mleté maso
    • 200
      g šunkový salám
    • 200
      g cihla
    • 1
      ks pórek
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • strouhanka
    • petrželka může být i sušená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Šunkový salám a sýr nastrouháme nahrubo, pórek na kolečka a smícháme mleté maso, sýr, salám, pórek, vajíčko, sůl, pepř a nakrájenou petrželku, přidáme trochu strouhanky a rozprostřeme do pekáče, zalijeme šlehačkou a dáme zapéct, cca 30 minut až se udělá kůrka.
2
Podáváme s bramborem, bramborovou kaší, vynikající i studené.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Romana K.
    Romana K. |

    3. 8. 2007 23:19

    To mleté maso rozprostřeme po celém pekáčku? Anebo uděláme (nahňácáme) šišku, jak na klasickou sekanou? Děkuji za upřesnění.

  • Jitka Stara
    Jitka Stara |

    18. 3. 2007 20:24

    Prosim muzete mi napsat,jaky druh mleteho masa v receptu pouzivate (hovezi nebo veprove ci smes?) a na jakou teplotu v troube se vse zapeka?Rada bych vyzkousela :) Dekuji predem. Jitka