Autor:

Vykoledovaná polévka z velikonočních vajec

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Máslo 2 lžíce
Polohrubá mouka 5 lžíce
Vařená vejce
6-10
10 ks
Ocet 2 lžíce
Mléko 1 l
Voda 1 l
Bobkový list 3 ks
Sůl  
Vegeta  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Vajíčka oloupeme a nasekáme na kostičky. Z tuku a mouky uděláme jíšku, zalijeme vodou a rozšleháme a povaříme. Pak přidáme mléko, ocet, sůl, bobkový list, vajíčka a povaříme. Polévka správně zkrupičkovatí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Vývar s knedlíčky Hovězí vývar krok za krokem + speciální šéfkuchařské fígle Články z

Komentáře k receptu: Vykoledovaná polévka z velikonočních vajec

Komentáře

  1. Lidka Kábrtová   09.04.2007 | 19:03 | reagovat |

    Tak opět máme doma tunu vajec, je čas na tuhle speciální polévku.

  2. Lidka Kábrtová   19.04.2006 | 13:16 | reagovat |

    Zapomněla jsem doplnit, že je lepší ji udělat večer a podávat druhý den, je lepší, když se rozleží.

  3. Růženka S.   19.04.2006 | 13:03 | reagovat |

    Ještě lépe tato polévka chutná se smetanou místo mléka.

  4. Tereza Jarčušková   19.04.2006 | 9:53 | reagovat |

    Doporučujem kúpiť Květy, je tam malá príloha, čo s vajcami po Veľkej noci : )))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web