Autor:

Vykoledovaná polévka z velikonočních vajec

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Máslo 2 lžíce
Polohrubá mouka 5 lžíce
Vařená vejce
6-10
10 ks
Ocet 2 lžíce
Mléko 1 l
Voda 1 l
Bobkový list 3 ks
Sůl  
Vegeta  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Vajíčka oloupeme a nasekáme na kostičky. Z tuku a mouky uděláme jíšku, zalijeme vodou a rozšleháme a povaříme. Pak přidáme mléko, ocet, sůl, bobkový list, vajíčka a povaříme. Polévka správně zkrupičkovatí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Zelňačka s bramborovou kaší Lahodné venkovské polévky Články z

Komentáře k receptu: Vykoledovaná polévka z velikonočních vajec

Komentáře

  1. Lidka Kábrtová   09.04.2007 | 19:03 | reagovat |

    Tak opět máme doma tunu vajec, je čas na tuhle speciální polévku.

  2. Lidka Kábrtová   19.04.2006 | 13:16 | reagovat |

    Zapomněla jsem doplnit, že je lepší ji udělat večer a podávat druhý den, je lepší, když se rozleží.

  3. Růženka S.   19.04.2006 | 13:03 | reagovat |

    Ještě lépe tato polévka chutná se smetanou místo mléka.

  4. Tereza Jarčušková   19.04.2006 | 9:53 | reagovat |

    Doporučujem kúpiť Květy, je tam malá príloha, čo s vajcami po Veľkej noci : )))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web