Autor:

Vycourané chleby po jihočesku

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vejce 6 ks
Eidam sýr
dvoucentimetrový plátek, v celku
 
Česnek 3 stroužek
Paprika
drcená
 
Chleba
cca
8 plátek
Bazalka
sušená
 
Chilli  
Sůl  
Salám
dle chuti
 
Hořčice
či kečup
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

V míse smícháme 6 ručně rozmíchaných vajec, nastrouhaný eidam, špetku soli, chilli, trochu papriky, propasírovaný česnek, pepř a na jemno nakrájený salám. Směs důkladně promícháme a natřeme z obou stran na krajíce chleba (v případě potřeby směs ještě zahustíme nastrouhaným eidamem). Poté chléb z obou stran dozlatova osmažíme na pánvi.
Hotové chleby jemně posypeme bazalkou a podáváme s kečupem či hořčicí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2+
4.33 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 3x)
Červená řepa s křenem a jablky Zavařovat můžete i v zimě! Články z

Komentáře k receptu: Vycourané chleby po jihočesku

Komentáře

  1. Mitril (autorka)   22.04.2008 | 18:25 | reagovat | závadný

    Děkuji za kladné komentáře. Vím, že to není převratně originální recept ale dá se poupravit podle chuti na 100 způsobů a to mám ráda.

  2. Veronika Lindner   20.04.2008 | 19:14 | reagovat | závadný

    Je to vynikajici rychla vecere.Ja to delam jenom z malym rozdilem,ze do vejce nekrajim salam,a kdyz je vyndam z panve,pokladu je paprikou a cibuli nakrajenou na kolecka.Ale v podstate si to kazdy muze obmenit jak se mu zalibi.Davam za jedna!

  3. Věra N.   18.04.2008 | 14:44 | reagovat | závadný

    Evangelino, pro Vás "staré dobré ...", pro naši rodinu nové. Super rychlé jídlo. Děkuji

  4. Evangelina Ciprová   18.04.2008 | 13:50 | reagovat | závadný

    Staré dobré fransouzské topinky, snad jen trochu vylepšené. Je to moc dobré, ale nic nového.

  5. Evangelina Ciprová   18.04.2008 | 13:50 | reagovat | závadný

    Staré dobré fransouzské topinky, snad jen trochu vylepšené. Je to moc dobré, ale nic nového.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web