Vycourané chleby po jihočesku

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks vejce
    • eidam sýr dvoucentimetrový plátek, v celku
    • 3
      stroužek česnek
    • paprika drcená
    • 8
      plátek chleba cca
    • bazalka sušená
    • chilli
    • sůl
    • salám dle chuti
    • hořčice či kečup

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V míse smícháme 6 ručně rozmíchaných vajec, nastrouhaný eidam, špetku soli, chilli, trochu papriky, propasírovaný česnek, pepř a na jemno nakrájený salám. Směs důkladně promícháme a natřeme z obou stran na krajíce chleba (v případě potřeby směs ještě zahustíme nastrouhaným eidamem). Poté chléb z obou stran dozlatova osmažíme na pánvi.
2
Hotové chleby jemně posypeme bazalkou a podáváme s kečupem či hořčicí.
Zařazení: Pokrmy Pečivo

Komentáře k receptu

  • Mitril (autorka)
    Mitril (autorka) |

    22. 4. 2008 18:25

    Děkuji za kladné komentáře. Vím, že to není převratně originální recept ale dá se poupravit podle chuti na 100 způsobů a to mám ráda.

  • Veronika Lindner
    Veronika Lindner |

    20. 4. 2008 19:14

    Je to vynikajici rychla vecere.Ja to delam jenom z malym rozdilem,ze do vejce nekrajim salam,a kdyz je vyndam z panve,pokladu je paprikou a cibuli nakrajenou na kolecka.Ale v podstate si to kazdy muze obmenit jak se mu zalibi.Davam za jedna!

  • Věra N.
    Věra N. |

    18. 4. 2008 14:44

    Evangelino, pro Vás "staré dobré ...", pro naši rodinu nové. Super rychlé jídlo. Děkuji

  • Evangelina Ciprová
    Evangelina Ciprová |

    18. 4. 2008 13:50

    Staré dobré fransouzské topinky, snad jen trochu vylepšené. Je to moc dobré, ale nic nového.

  • Evangelina Ciprová
    Evangelina Ciprová |

    18. 4. 2008 13:50

    Staré dobré fransouzské topinky, snad jen trochu vylepšené. Je to moc dobré, ale nic nového.