Autor:

Výborné zapečené fusilli

Ingredience
Fusilli 300 g
Herkules 150 g
Pórek 1 ks
Sýr 150 g
Smetana ke šlehání 250 ml
Vejce 3 ks
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Fusilli uvaříme al dente. Větší pórek nakrájíme, nejlépe na půlkolečka. Herkules pokrájíme na větší proužky. V misce smícháme šlehačku, vejce, pokrájený herkules a nahrubo nastrouhaný eidam. Směs osolíme a opepříme. Nakrájený pórek dáme do cedníku a když jsou těstoviny uvařené, přecedíme je, pórek se tím mírně spaří. Promícháme těstoviny s pórkem, dáme do zapékací mísy a navrch nalijeme směs salámu, vajec, šlehačky a sýra. Promícháme a zapečeme. Pokrm je hotový, když jsou vejce tuhá, osobně mám radši, když je smetana ještě mírně krémová, ale i když se nechá vypéci úplně, je to moc dobré.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Čekankové risotto s ovčím sýrem Tip na víkend: Risotto nebo těstoviny? Články z

Komentáře k receptu: Výborné zapečené fusilli

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web