Autor:

Výborné zapečené fusilli

Ingredience
Fusilli 300 g
Herkules 150 g
Pórek 1 ks
Sýr 150 g
Smetana ke šlehání 250 ml
Vejce 3 ks
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Fusilli uvaříme al dente. Větší pórek nakrájíme, nejlépe na půlkolečka. Herkules pokrájíme na větší proužky. V misce smícháme šlehačku, vejce, pokrájený herkules a nahrubo nastrouhaný eidam. Směs osolíme a opepříme. Nakrájený pórek dáme do cedníku a když jsou těstoviny uvařené, přecedíme je, pórek se tím mírně spaří. Promícháme těstoviny s pórkem, dáme do zapékací mísy a navrch nalijeme směs salámu, vajec, šlehačky a sýra. Promícháme a zapečeme. Pokrm je hotový, když jsou vejce tuhá, osobně mám radši, když je smetana ještě mírně krémová, ale i když se nechá vypéci úplně, je to moc dobré.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Zkažené, nebo ještě k jídlu? Jak poznáte, kdy vyhodit potraviny? Články z

Komentáře k receptu: Výborné zapečené fusilli

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web