Autor:

Výborné Tvrdochy

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 250 g
Moučkový cukr 250 g
Žloutek
Vejce
na potření
1 ks
Ořechy
nejlépe buráky - rozmixované a cask pokrájená na kousky
 
Rozinky
předem namočené v rumu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Uděláme těsto, rozválíme na placky jako na štrůdl - z tohoto množství asi 4 placky, potřeme rozkvedlaným vejcem, posypeme nahrubo nasekanými ořechy nebo hrozinkami, případně obojím, zatočíme jako štrůdl, potřeme vejcem a upečeme v mírné troubě dorůžova.

Ještě horké krájíme na tenké proužky. Cukroví je tvrdé a moc dobré, o vánocích první snězené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Výborné Tvrdochy

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web