Výborná ryba Tilapie na másle (dietní varianta)

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
1
porce
neuvedeno
autor: Eridiet

Suroviny

Vložit do nákupu
  • margarín
    • 1
      kostka margarín
  • voda
    • 1
      šálek vlažná voda
  • koření a soli
    • 3
      špetka sůl
    • 2
      špetka majoránka
    • 2
      špetka koření na ryby
  • Ryba
    • 2
      ks ryba Tilapie

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdřív necháme 2 kusy Tilapie romzrnout. Až na nich nebude led,můžeme si na pánvičce nechat rozpustit margarín či máslo,poté vlijeme půl šálku vody. Jídlo je dietní proto nepoužijte žádné oleje a hlavně ne sádlo.
2
Na pánev vložíme oba kousky ryby a chvíli opékáme. Posypeme vrchní strany Tilapie (ty které se neopékají) solí,kořením na ryby(můžete použít i jiná koření dle libosti) a majoránkou,tak aby vám to chutnalo.
3
Opékáme ještě tak 7-10 minut do zlatova a poté otočíme už kořeněné strany dolů. Nyní stejně okořeníme již opečenoé strany a necháme rybu na pánvičce dalších 7-10 minut. Podle potřeby dolijeme vodu či přidáme margarín (nebo máslo).
4
Podáváme s různými přílohami jako např.: bramborová kaše,vařené brambory,rýže,zelenina nebo pečivo.
5
Já osobně jsem si k rybě vzala chlebík.
6
Doufám že můj recept využijete nejen při dietě a různých střevních potížích,na což se tento recept hodí nejvíc. Přeji vám dobrou chuť !
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.