Autor:

Výborná nádivka

Snadné
Ingredience
Rohlík 5 ks
Máslo 100 g
Vejce 6 ks
Uzené maso - vařené 500 g
Bylinky
petrželka, pažitka, mladé kopřivy - nasekané
4 hrst
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Rohlíky nakrájíme na kostičky, osmahneme na másle a promícháme s rozšlehanými vejci, na kostičky nakrájeným masem a nakrájenými bylinkami. Osolíme a opepříme. Těsto vlijeme do vymazaného pekáčku a pečeme asi 40 minut při teplotě 150 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Výborná nádivka

Komentáře

  1. kuchyňskyterorista   15.04.2011 | 11:00 | reagovat |

    já znám bezmasou nádivku, jako přílohu...... :-X

  2. ema kessner   19.03.2008 | 7:46 | reagovat |

    nádivka, nebo-li hlavnička, je vždy s uzeným masem!!!obecně platí, že na 1 rohlík patří 10 dkg masa a 1 vejce.

  3. Janita   06.10.2006 | 13:45 | reagovat |

    jé, konečně dobrá a jednoduchá nádivka.z uzenym masem jsme ještě nezkoušeli.... dělám ji uplně stejně, jen místo uzeného masa a másla použiji špek, nebo anglickou; a samozřejmě hodně bylinek :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web