Vrtule s tuňákem

Hodnocení:

Moje:

35 minut
6
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 250
      g eidam sýr
    • 1
      ks cibule
    • 1
      balení tříbarevné vrtule Panzani
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do kastrolu dáme vodu. Zapneme plotnu a dáme vodu vařit. Vodu osolíme a nalijeme do ní troška oleje. Až se voda začne vařit přidáme vrtule. Mezitím si nastrouháme celý eidam, nakrájíme celou cibuli a dáme do misky. K eidamu a cibuli v misce přidáme celou konzervu tuňáka ve vlastním oleji. Vše pečlivě promícháme...
2
Ochutnáme, zda už jsou vrtule dovařené, jestli ano... Vypneme plotnu, odebereme hrnec a vrtule přelijeme, aby v nich nebyla žádná voda. Vyklopíme vrtule do misky s eidamem, cibulí a s tuňákem a promícháme.. A je hotovo! Můžete podávat s olivami , jen to chuti přilepší!
3
Po přelití musí být vrtule ještě horké, aby sýr roztál!

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.