Autor:

Vrtule s tuňákem

35 minut PT0H35M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě 1 plechovka
Eidam sýr 250 g
Cibule 1 ks
Tříbarevné vrtule
Panzani
1 balení
Sůl  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z těstovin, Rybí

Do kastrolu dáme vodu. Zapneme plotnu a dáme vodu vařit. Vodu osolíme a nalijeme do ní troška oleje. Až se voda začne vařit přidáme vrtule. Mezitím si nastrouháme celý eidam, nakrájíme celou cibuli a dáme do misky. K eidamu a cibuli v misce přidáme celou konzervu tuňáka ve vlastním oleji. Vše pečlivě promícháme...

Ochutnáme, zda už jsou vrtule dovařené, jestli ano... Vypneme plotnu, odebereme hrnec a vrtule přelijeme, aby v nich nebyla žádná voda. Vyklopíme vrtule do misky s eidamem, cibulí a s tuňákem a promícháme.. A je hotovo! Můžete podávat s olivami , jen to chuti přilepší!

Po přelití musí být vrtule ještě horké, aby sýr roztál!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Vrtule s tuňákem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web