Autor:

Vrtule s tuňákem

35 minut PT0H35M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě 1 plechovka
Eidam sýr 250 g
Cibule 1 ks
Tříbarevné vrtule
Panzani
1 balení
Sůl  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z těstovin, Rybí

Do kastrolu dáme vodu. Zapneme plotnu a dáme vodu vařit. Vodu osolíme a nalijeme do ní troška oleje. Až se voda začne vařit přidáme vrtule. Mezitím si nastrouháme celý eidam, nakrájíme celou cibuli a dáme do misky. K eidamu a cibuli v misce přidáme celou konzervu tuňáka ve vlastním oleji. Vše pečlivě promícháme...

Ochutnáme, zda už jsou vrtule dovařené, jestli ano... Vypneme plotnu, odebereme hrnec a vrtule přelijeme, aby v nich nebyla žádná voda. Vyklopíme vrtule do misky s eidamem, cibulí a s tuňákem a promícháme.. A je hotovo! Můžete podávat s olivami , jen to chuti přilepší!

Po přelití musí být vrtule ještě horké, aby sýr roztál!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Vrtule s tuňákem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web