Autor:

Vrstvená tvarohová bábovka

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 10
Ingredience
Vejce 4 ks
Cukr krystal 150 g
Olej 60 ml
Mléko 250 ml
Polohrubá mouka 300 g
Kakao 2 lžíce
Prášek do pečiva 1 balení
Měkký tvaroh 500 g
Moučkový cukr 4 lžíce
Vanilkový cukr 1 balení
Vanilkový pudink 1 balení

Postup přípravy:

Tvarohová náplň:
Smícháme tvaroh, žloutek, 4 lžíce cukru, vanilkový cukr, puding a 150 ml mléka.

Těsto:
150 g cukru krystalu a tři vejce vyšlehat a přidat ostatní suroviny.

Formu na bábovku vytřeme olejem a vysypeme hrubou moukou. Vlijeme část hnědého těsta, potom tvaroh, znovu těsto, tvaroh a těsto. Takto navrstvenou bábovku dáme péct do předehřáté trouby na 160°C a 50 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
4
2 1 5 1
Ryba „na lešo‟ Poznejte poklady balkánské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Vrstvená tvarohová bábovka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web