Vřetena s uzeným šmakounem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Judith

Suroviny

Vložit do nákupu
    • těstoviny Pšeničná bezvaječná vřetena s mikrořasou spirulinou (ale můžete použít jakékoliv těstoviny)
    • 1
      balení brokolice Mražená
    • 3
      stroužek česnek 2-3
    • 2
      lžička olivový olej
    • 1
      kelímek smetana na vaření
    • 1
      balení šmakoun Uzený
    • provensálské bylinky Mražené
    • 1
      kostka masox Slepičí

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vřetena uvaříme dle návodu na sáčku. Stroužky česneku prolisujeme a osmažíme na 2 lžičkách olivového oleje, potom přidáme mraženou brokolici, zalijeme slepičím bujónem a podusíme doměkka.
2
Přidáme na kostky nakrájeného uzeného šmakouna, smetanu, prohřejeme a na závěr dochutíme solí, bílým pepřem a provensálskými bylinkami. Vřetena dáme na talíř a přelijeme omáčkou.
Zařazení: Pokrmy Z těstovin

Komentáře k receptu

  • Veronika
    Veronika |

    31. 5. 2016 19:51

    asi nechápu tento recept... spojení šmakouna a smetany jaksi postrádá smysl a masox?! Tohle má ke zdravému jídlu skutečně daleko

  • jitfa
    jitfa |

    18. 6. 2007 19:37

    Vynikající!!!!!

  • Pavla
    Pavla |

    16. 4. 2007 12:09

    Pro Mílu: www.smakoun.cz

  • Mila Foglova
    Mila Foglova |

    14. 4. 2007 15:52

    Prosim Vas, co je to smakoun ?

  • zuzana šípová
    zuzana šípová |

    13. 4. 2007 13:12

    recetpík vypadá dobře ingredience ladí ale upřímně řečeno, i když šmakoun je dietní potravina vůbec mi nechutná!!! je to odporně přeuzené..možná to byl jen špatný kouř :-) to nevim, ale do vřetýnek bych raději dala uzené tofu nebo šmakouna bílého