Voňavé filé v alobalu

Střední
Ingredience
Máslo 125 g
Cibule
Citronová šťáva  
Sůl  
Pepř mletý  
Alobal  
Filety
velké plátky
4 ks
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Kari
necelá
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filé osolíme, opepříme. V misce utřeme máslo s hořčicí, cibulí, citronovou šťávou a kari. Na dostatečně velký obdélník alobalu dáme filé, na to máslovou směs a zabalíme, aby nic nevyteklo. Balíme každou porci filé zvlášť. Pečeme 20 minut. Příloha: brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Houbová dršťkovka Večeře na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Voňavé filé v alobalu

Komentáře

  1. Mirka Kostková   06.08.2007 | 18:36 | reagovat | závadný

    Orestovat není třeba, naopak šťávička je výborná na brambory. Jen má být filé rozmrazené.

  2. Jarmila Šteflová   06.08.2007 | 15:40 | reagovat | závadný

    Není potřeba filé předem orestovat, nepustí moc vody ?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web