Voňavé filé v alobalu

Střední
Ingredience
Máslo 125 g
Cibule
Citronová šťáva  
Sůl  
Pepř mletý  
Alobal  
Filety
velké plátky
4 ks
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Kari
necelá
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filé osolíme, opepříme. V misce utřeme máslo s hořčicí, cibulí, citronovou šťávou a kari. Na dostatečně velký obdélník alobalu dáme filé, na to máslovou směs a zabalíme, aby nic nevyteklo. Balíme každou porci filé zvlášť. Pečeme 20 minut. Příloha: brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kotleta s rajčaty a bramborami Rychlé zdravé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Voňavé filé v alobalu

Komentáře

  1. Mirka Kostková   06.08.2007 | 18:36 | reagovat |

    Orestovat není třeba, naopak šťávička je výborná na brambory. Jen má být filé rozmrazené.

  2. Jarmila Šteflová   06.08.2007 | 15:40 | reagovat |

    Není potřeba filé předem orestovat, nepustí moc vody ?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web