Voňavé filé v alobalu

Střední
Ingredience
Máslo 125 g
Cibule
Citronová šťáva  
Sůl  
Pepř mletý  
Alobal  
Filety
velké plátky
4 ks
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Kari
necelá
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filé osolíme, opepříme. V misce utřeme máslo s hořčicí, cibulí, citronovou šťávou a kari. Na dostatečně velký obdélník alobalu dáme filé, na to máslovou směs a zabalíme, aby nic nevyteklo. Balíme každou porci filé zvlášť. Pečeme 20 minut. Příloha: brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Voňavé filé v alobalu

Komentáře

  1. Mirka Kostková   06.08.2007 | 18:36 | reagovat |

    Orestovat není třeba, naopak šťávička je výborná na brambory. Jen má být filé rozmrazené.

  2. Jarmila Šteflová   06.08.2007 | 15:40 | reagovat |

    Není potřeba filé předem orestovat, nepustí moc vody ?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web