Autor:

Voňavá paštika

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1,5 kg
Vepřová játra 1,2 kg
Cibule
velká
2 ks
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Česnek 6 stroužek
Muškátový oříšek 1 špetka
Vejce
syrová
2 ks

Postup přípravy:

Bůček osolíme, podlejeme vodou a dáme upéct. Jiné koření nepřidáváme! Po vychlazení pomeleme najemno spolu s játry, cibulí, česnekem. Přidáme trochu výpeku, vejce, koření, vymícháme a plníme do sklenic. Asi do 3/4 sklenice např. od tatarky. Zavařujeme 2 hodiny od doby varu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Voňavá paštika

Komentáře

  1. Zuzana Šindlerová   19.03.2007 | 13:05 | reagovat |

    Ňulinko, dělám podobně, jen ty játra tepelně upravím s cibulí, bůček upeču se solí a česnekem,pak to všechno pomelu dohromady. Nezavařuji, strčím do skleniček a do mrazáku a pek jen vytahuji po jedné skleničce. Je to výborný, dávám za 1.

    1. Jana Zimmerová   14.01.2011 | 16:48 | reagovat |

      Zuzko, tak tohle mě zaujalo, určitě vyzkouším.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web