Voňavá paštika

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,5
      kg vepřový bůček
    • 1,2
      kg vepřová játra
    • 2
      ks cibule velká
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 6
      stroužek česnek
    • 1
      špetka muškátový oříšek
    • 2
      ks vejce syrová

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček osolíme, podlejeme vodou a dáme upéct. Jiné koření nepřidáváme! Po vychlazení pomeleme najemno spolu s játry, cibulí, česnekem. Přidáme trochu výpeku, vejce, koření, vymícháme a plníme do sklenic. Asi do 3/4 sklenice např. od tatarky. Zavařujeme 2 hodiny od doby varu.

Komentáře k receptu

  • Jana Zimmerová
    Jana Zimmerová |

    14. 1. 2011 16:48

    Zuzko, tak tohle mě zaujalo, určitě vyzkouším.

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    19. 3. 2007 13:05

    Ňulinko, dělám podobně, jen ty játra tepelně upravím s cibulí, bůček upeču se solí a česnekem,pak to všechno pomelu dohromady. Nezavařuji, strčím do skleniček a do mrazáku a pek jen vytahuji po jedné skleničce. Je to výborný, dávám za 1.