Autor:

Voňavá paštika

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1,5 kg
Vepřová játra 1,2 kg
Cibule
velká
2 ks
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Česnek 6 stroužek
Muškátový oříšek 1 špetka
Vejce
syrová
2 ks

Postup přípravy:

Bůček osolíme, podlejeme vodou a dáme upéct. Jiné koření nepřidáváme! Po vychlazení pomeleme najemno spolu s játry, cibulí, česnekem. Přidáme trochu výpeku, vejce, koření, vymícháme a plníme do sklenic. Asi do 3/4 sklenice např. od tatarky. Zavařujeme 2 hodiny od doby varu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Voňavá paštika

Komentáře

  1. Zuzana Šindlerová   19.03.2007 | 13:05 | reagovat |

    Ňulinko, dělám podobně, jen ty játra tepelně upravím s cibulí, bůček upeču se solí a česnekem,pak to všechno pomelu dohromady. Nezavařuji, strčím do skleniček a do mrazáku a pek jen vytahuji po jedné skleničce. Je to výborný, dávám za 1.

    1. Jana Zimmerová   14.01.2011 | 16:48 | reagovat |

      Zuzko, tak tohle mě zaujalo, určitě vyzkouším.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web