Autor:

Voňavá paštika

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1,5 kg
Vepřová játra 1,2 kg
Cibule
velká
2 ks
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Česnek 6 stroužek
Muškátový oříšek 1 špetka
Vejce
syrová
2 ks

Postup přípravy:

Bůček osolíme, podlejeme vodou a dáme upéct. Jiné koření nepřidáváme! Po vychlazení pomeleme najemno spolu s játry, cibulí, česnekem. Přidáme trochu výpeku, vejce, koření, vymícháme a plníme do sklenic. Asi do 3/4 sklenice např. od tatarky. Zavařujeme 2 hodiny od doby varu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)

Komentáře k receptu: Voňavá paštika

Komentáře

  1. Zuzana Šindlerová   19.03.2007 | 13:05 | reagovat | závadný

    Ňulinko, dělám podobně, jen ty játra tepelně upravím s cibulí, bůček upeču se solí a česnekem,pak to všechno pomelu dohromady. Nezavařuji, strčím do skleniček a do mrazáku a pek jen vytahuji po jedné skleničce. Je to výborný, dávám za 1.

    1. Jana Zimmerová   14.01.2011 | 16:48 | reagovat | závadný

      Zuzko, tak tohle mě zaujalo, určitě vyzkouším.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web