Voňavá krkovička

Snadné
Ingredience
Vepřová krkovice 4 plátek
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Vysočina 150 g
Olomoucké tvarůžky (syrečky)
kulaté
1 balíček
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Na oleji zpěníme cibulku a česnek nakrájený nadrobno, přidáme maso, orestujeme a dáme pod pokličkou péct do trouby, před koncem pečení pokládáme na maso vrstvu vysočiny, nakrájené na nudličky smíchanou s nakrájenými tvarůžky, vložíme zpět do trouby, ale už bez pokličky a necháme zezlátnout.

Jako přílohu dávám vařené brambory a zelný salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Voňavá krkovička

Komentáře

  1. Marie Dubcová   15.02.2007 | 8:36 | reagovat |

    Recept jsem zkusila z pananky a jelikož jsem neměla tvarůžky,dala jsem romadur. Takhle jsme si už dlouho nepochurnali, je to vynikající záležitost i když trochu více voňavá.

  2. Jana D   12.01.2007 | 21:42 | reagovat |

    Dnes jsem uvařila k obědu a bylo to moc dobré.

  3. Renata Kolářová   12.01.2007 | 17:08 | reagovat |

    Maso podléváme,omlouvám se, že jsem to do přípravy nenapsala.

  4. Ivana Přikrylová   12.01.2007 | 15:35 | reagovat |

    To se peče jen nasucho, ničím se nepodlévá?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web