Autor:

Vločkový trhanec

Snadné
Ingredience
Ovesné vločky 120 g
Cukr krupice 80 g
Voda 1/4 l
Mléko 0,125 l
Vejce 2 ks
Strouhanka 80 g
Máslo 1 lžíce
Tuk  
Ovocný sirup
na přelití
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Vločky zalijeme vroucí vodou a vroucím mlékem a necháme hodinu bobtnat.
Pak vmícháme žloutky, cukr, strouhanku, máslo a nakonec tuhý sníh z bílků. Směs rozetřeme do vymazaného pekáče a ve vyhřáté troubě pečeme dorůžova.
Natrháme vidličkou a na talířích přelijeme sirupem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Vločkový trhanec

Komentáře

  1. pippiva   19.12.2011 | 22:48 | reagovat |

    Opravdu tam jsou 2 litry tekutiny?

    1. Vlasta Novák   20.12.2011 | 10:13 | reagovat |

      Samozřejmě nejsou - opraveno dle staré verze. Díky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web