Vločkový trhanec

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 120
      g ovesné vločky
    • 80
      g cukr krupice
    • 0,3
      l voda
    • 0,1
      l mléko
    • 2
      ks vejce
    • 80
      g strouhanka
    • 1
      lžíce máslo
    • tuk
    • ovocný sirup na přelití

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vločky zalijeme vroucí vodou a vroucím mlékem a necháme hodinu bobtnat.
2
Pak vmícháme žloutky, cukr, strouhanku, máslo a nakonec tuhý sníh z bílků. Směs rozetřeme do vymazaného pekáče a ve vyhřáté troubě pečeme dorůžova.
3
Natrháme vidličkou a na talířích přelijeme sirupem.
Zařazení: Moučníky

Komentáře k receptu

  • Vlasta Novák
    Vlasta Novák |

    20. 12. 2011 10:13

    Samozřejmě nejsou - opraveno dle staré verze. Díky

  • pippiva
    pippiva |

    19. 12. 2011 22:48

    Opravdu tam jsou 2 litry tekutiny?