Vločkové karboše

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      balíček vločky
    • 1
      balíček mražená zelenina
    • masox
    • koření do mletých mas
    • 200
      g sýr 150-200
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • 2
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vločky namočíme přes noc do vlažné vody. Zeleninu uvaříme s masoxem, obojí dáme okapat a smícháme v míse. Přidáme sýr, vejce, solamyl, sůl a česnek. Uplácáme slabé karbanátky, které obalujeme pouze v mouce a smažíme, až jsou uplne zlatoučké.
2
Jsou výborné jak teplé tak studené.
Zařazení: Pokrmy Z luštěnin

Komentáře k receptu

  • marcela slamdeckova
    marcela slamdeckova |

    7. 10. 2005 00:02

    Tak jsme karbanatky vyzkoseli,jsou dobre ,akorat bych tam asi priste dala mene te zeleniny...

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    11. 7. 2005 16:31

    Marecelo, půl sáčku = 250 g.

  • marcela slamdeckova
    marcela slamdeckova |

    7. 7. 2005 23:42

    kolik gramu je pul sacku vlocek?Jsem v USA a prodavaji tu vlocky krabicich,prosim poradte...