Autor:

Višňovo tvarohový cheesecake

Snadné
Těsto:
Sušenka
(po Vánocích je vynikají z pracen, vanilkových rohlíčků, ořechových mušliček, perníčků a podobného
450 g
Máslo
50-60
50 g
Tvarohová náplň:
Měkký tvaroh 2 ks
Vanilkový cukr 1 balíček
Moučkový cukr 3 lžíce
Citronová šťáva
1-2
2 lžíce
Višňová náplň:
Višně
vypeckované(výborné jsou čerstvé, rozmražené, přičemž cca 400 g tvoří vypeckované višně a zbytek šťá
650 g
Vanilkový pudink 1 balíček
Vanilkový cukr 1 balíček
Cukr krupice 3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Sušenky rozdrtíme (rozmixujeme) a smícháme s rozpuštěným máslem a vtlačíme do máslem vymazané dortové formy (průměr 26 cm). Pomažeme tvarohovou náplní, kterou připravíme smíšením všech uvedených ingrediencí. Dáme péci do trouby: cca 170 °C/30 minut. Necháme vychladnout a po té pomažeme připravenou višňovou náplní (višně rozmixujeme, smísíme s cukrem, přidáme vanilový pudink - jen prášek a uvaříme višňovo-pudinkovou náplň/polevu/želé).
Necháme vychladnout a jíme a slastně si užíváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Guacamole avokádový dip IQ menu nejen pro vaši hlavu Články z

Komentáře k receptu: Višňovo tvarohový cheesecake

Komentáře

  1. Olga V.   26.04.2009 | 20:35 | reagovat | závadný

    Jen se pridam do anglictinarskeho okenka. V Anglii se tvaroh jako ho zname my neprodava pod zadnym nazvem cheese ( cottage cheese atd. ). Je to quark.

  2. vilma   26.03.2008 | 11:36 | reagovat | závadný

    Jen tak na okraj: chesse není v angličtině jen sýr, ale také tvaroh:-))) Tvarohový chessecake je tedy trošku noncens...

  3. Anonym   31.01.2008 | 11:48 | reagovat | závadný

    Mílo, a proč byste nemohla? jen ho už neslaďte a asi budete muse přista trochu vody na uvaření želé

  4. Míla   30.01.2008 | 19:59 | reagovat | závadný

    Haló, je tu někdo - můžu tedy ten višňový džem použít ? Děkuji.

  5. Míla   28.01.2008 | 23:34 | reagovat | závadný

    Jano,a šlo by použít višňový džem ? Dostala jsem několik sklenic ,ale nemám pro to využití,je docela řídký a kouskovitý.Díky za odpověď.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web