Autor:

Višně v rumu (Griotka)

Střední
Ingredience
Červené víno 1 l
Hnědý rum 1 l
Višně 1 kg
Cukr 1 kg

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické

V 1 litru červeného vařeného vína roztopíme 1 kg cukru a necháme vychladnout. Přidáme rum a zalejeme tím višne. Necháme stát 6 týdnů.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Višně v rumu (Griotka)

Komentáře

  1. Iveta Janatová   17.06.2009 | 21:56 | reagovat |

    Děláme každým rokem jen z rumu a je to vynikající.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť
Bratři vážili dohromady 372 kilo! Po čtyřech měsících jsou o 17 kilo lehčí  Bratři vážili dohromady 372 kilo! Po čtyřech měsících jsou o 17 kilo lehčí
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web