Autor:

Višně v rumu (Griotka)

Střední
Ingredience
Červené víno 1 l
Hnědý rum 1 l
Višně 1 kg
Cukr 1 kg

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické

V 1 litru červeného vařeného vína roztopíme 1 kg cukru a necháme vychladnout. Přidáme rum a zalejeme tím višne. Necháme stát 6 týdnů.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Višně v rumu (Griotka)

Komentáře

  1. Iveta Janatová   17.06.2009 | 21:56 | reagovat | závadný

    Děláme každým rokem jen z rumu a je to vynikající.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Ideální dárek pro vašeho partnera – strojek na holení! Který je ten správný? Ideální dárek pro vašeho partnera – strojek na holení! Který je ten správný?
Rychle a jednoduše k dokonalému oblečení Rychle a jednoduše k dokonalému oblečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web