Autor:

Vínové bifteky - grilované

Snadné
Marináda:
Citronová šťáva
z půlky citronu
 
Červené víno 100 ml
Olivový olej 100 ml
Ingredience
Hovězí maso
-po 200 g-
4 ks
Sůl
a pepř
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso omyjeme, osušíme, jemně naklepeme (rukou). Na marinádu smícháme citronovou šťávu s olivovým olejem a vínem. Maso do marinády naložíme nejlépe přes noc. Před grilováním maso lehce osušíme, pak ogrilujeme z každé strany 4 - 7 minut. Záleží na tom, jak ho chceme mít propečené. Hotové maso osolíme, opepříme a zabalíme do alobalu na 5 minut - odležet. Pak podáváme se salátem čerstvým pečivem nebo grilovanou zeleninou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Vínové bifteky - grilované

Komentáře

  1. Mirek   14.05.2011 | 19:51 | reagovat | závadný

    Od kdy se bifteky naklepávají copak je to maso na ptáčky O:-) A když už naklepat tak proč rukou co to pomůže bude měkčí ne nebude :'( JO a před grilovánim maso necháme dojít do venkovní teploty bych doporučoval dát ho studený hned na gril masu moc nepomůže. :-$

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web