Autor:

Vinné klobásy grilované se zeleninou

Střední
Ingredience
Vinná klobása 800 g
Paprika - žlutá 1 ks
Červená cibule 2 ks
Jarní cibulka 3 ks
Strouhaný křen  
Čerstvá zelenina  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Vinnou klobásu omyjeme a osušíme. Zaškrcením ji rozdělíme na 8 menších částí. Každý kousek klobásy svineme do tvaru šneka a upevníme párátky. Papriku očistíme a nakrájíme na větší kostičky. Cibule oloupeme a rozčtvrtíme. Cibulky očistíme a překrájíme na delší špalíčky. Na kovové jehly nebo navlhčené dřevěné špejle napíchneme po dvou svinutých klobáskách. Proložíme je kousky papriky, cibule a cibulky. Špízy opékáme na dobře rozehřátém grilu z obou stran dozlatova (z každé asi 4 minuty).
Podáváme s čerstvě nastrouhaným křenem, čerstvou zeleninou a rozpečeným pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pikantní jehněčí špízky s česnekem a salát s fenyklem a rukolou Skvělé maso na jehlách Články z

Komentáře k receptu: Vinné klobásy grilované se zeleninou

Komentáře

  1. helen drapalova   23.08.2009 | 21:30 | reagovat | závadný

    vinnou klobasku mame moc radi, kren michame do dijonnaisky helmansky, to ma ale riz

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web