Vinné klobásy grilované se zeleninou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g vinná klobása
    • 1
      ks paprika - žlutá
    • 2
      ks červená cibule
    • 3
      ks jarní cibulka
    • strouhaný křen
    • čerstvá zelenina

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vinnou klobásu omyjeme a osušíme. Zaškrcením ji rozdělíme na 8 menších částí. Každý kousek klobásy svineme do tvaru šneka a upevníme párátky. Papriku očistíme a nakrájíme na větší kostičky. Cibule oloupeme a rozčtvrtíme. Cibulky očistíme a překrájíme na delší špalíčky. Na kovové jehly nebo navlhčené dřevěné špejle napíchneme po dvou svinutých klobáskách. Proložíme je kousky papriky, cibule a cibulky. Špízy opékáme na dobře rozehřátém grilu z obou stran dozlatova (z každé asi 4 minuty).
2
Podáváme s čerstvě nastrouhaným křenem, čerstvou zeleninou a rozpečeným pečivem.
Zařazení: Maso Uzeniny

Komentáře k receptu

  • helen drapalova
    helen drapalova |

    23. 8. 2009 21:30

    vinnou klobasku mame moc radi, kren michame do dijonnaisky helmansky, to ma ale riz