Autor:

Vinné klobásy grilované se zeleninou

Střední
Ingredience
Vinná klobása 800 g
Paprika - žlutá 1 ks
Červená cibule 2 ks
Jarní cibulka 3 ks
Strouhaný křen  
Čerstvá zelenina  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Vinnou klobásu omyjeme a osušíme. Zaškrcením ji rozdělíme na 8 menších částí. Každý kousek klobásy svineme do tvaru šneka a upevníme párátky. Papriku očistíme a nakrájíme na větší kostičky. Cibule oloupeme a rozčtvrtíme. Cibulky očistíme a překrájíme na delší špalíčky. Na kovové jehly nebo navlhčené dřevěné špejle napíchneme po dvou svinutých klobáskách. Proložíme je kousky papriky, cibule a cibulky. Špízy opékáme na dobře rozehřátém grilu z obou stran dozlatova (z každé asi 4 minuty).
Podáváme s čerstvě nastrouhaným křenem, čerstvou zeleninou a rozpečeným pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Vinné klobásy grilované se zeleninou

Komentáře

  1. helen drapalova   23.08.2009 | 21:30 | reagovat |

    vinnou klobasku mame moc radi, kren michame do dijonnaisky helmansky, to ma ale riz

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web